BE-vlag2Welkom bij de BRV Vlaanderen

Sinds eind 2007 is er vanuit BRV Nederland de Vlaamse afdeling afdeling van de Beroepsvereniging Recovery Verpleegkundigen ontstaan. Het doel is om ook in Vlaanderen symposia , workshoppen en dergelijke te organiseren gericht op Recovery verpleegkundigen.

De Beroepsvereniging Recovery Verpleegkundigen is een vereniging voor verpleegkundigen met belangstelling voor de postoperatieve zorg. Hier kunt u het laatste nieuws, standpunten en informatie over symposia en dergelijke lezen.

Als lid ontvangt u ons tijdschrift “Waking Up”.

Maggie

Maggie van der Perre

Voorzitter BRV België

E-mail

Algemene Informatie

Door middel van aansluiting bij de BRV ondersteunt U de professionalisering en de erkenning van de recoveryverpleegkundige als gedifferentieerd verpleegkundige. Hoe meer leden de vereniging heeft, des te duidelijker kan zij haar stem laten horen. Het is duidelijk dat de structuren in Nederland iets anders georganiseerd zijn dan in Vlaanderen, maar toch zijn er heel wat overeenkomsten waardoor de samenwerking zeker wel de moeite waard zal zijn.

Een veilige patiëntenzorg

Het gaat om het professionaliseren en optimaliseren van een veilige patiëntenzorg. Dit wordt grotendeels bereikt door het bevorderen van kennis, bekwaamheid en kwaliteit binnen de Recovery afdeling. Uw lidmaatschap levert u natuurlijk ook een groot aantal voordelen op.

  • U krijgt korting op toegang tot de grotere symposia, congressen en workshops.
  • U bent verzekerd dat U op de hoogte gehouden wordt van de ontwikkelingen en nieuwtjes op recovery gebied.

Door de samenwerking met BRV Nederland zijn er op deze website enkele items te lezen, die specifiek in Nederland van toepassing zijn. Dit zal dan duidelijk worden aangegeven.

Bent u nog geen lid?

Wordt direct lid van de Vlaamse BRV, profiteer van alle voordelen, laat je stem horen en hou uw kennis op peil!

Wordt nu lid >