In 2030 zijn er naar verwachting vier miljoen 65+ers in Nederland. Onder deze mensen is een grote groep met verhoogde kwetsbaarheid. Deze kwetsbare ouderen hebben vaak diverse chronische aandoeningen met lichamelijke, psychische, communicatieve en/of sociale beperkingen. Pijn, op welke manier dan ook is een groeiend probleem voor deze doelgroep en daar weet u als professional alles vanaf!

Tijdens deze studiedag gaan we dieper in op verschillende aspecten van pijn waaronder de anatomie,  fysiologie en de psychologie en krijgt u handvatten aangereikt om direct te gebruiken in uw werkpraktijk.

U ontmoet:(wijk-) Verpleegkundigen, verzorgenden, maatschappelijk werkers, geriaters, specialisten ouderengeneeskunde, geriatrie psychologen, teamleiders en management binnen de ouderenzorg.

Accreditatie

  •  Accreditatiebureau Cluster 1 (ABC1): 5 punten
  •  Accreditatiebureau Verpleegkundig Specialisten Register: 5 punten
  •  Accreditatiebureau Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals: 5 punten

Accreditatie in aanvraag bij: Nederlandse Vereniging voor Klinische Geriatrie (NVKG) Accreditatiebureau NAPA

NB. Artsen mogen 25% van hun 5-jaarlijkse punten van geaccrediteerde nascholing buiten hun vakgebied halen. Meer informatie op https://www.leidscongresbureau.nl/event/pijn-bij-kwetsbare-ouderen/

Details

Datum: 11 december 2019
Tijd: 
Kosten: € 340,- (excl. 21% btw)

Locatie:

ARISTO UTRECHT
De studiedag ‘Pijn bij Kwetsbare Ouderen’ vindt plaats bij Meeting Centre Aristo Utrecht. Aristo ligt naast station Lunetten en er is een parkeergarage (betaald)

Brennerbaan 150
3524 BN Utrecht
Tel: 088 – 230 10 30

Kijk op http://www.aristo.nlvoor een actuele routebeschrijving