Weet jij welke competenties van belang zijn in het proces van klinisch redeneren? En welke vragen en afwegingen op zijn plaats zijn? ‘Het analyseren van problematiek’ wordt door verpleegkundigen vaak gezien als het moeilijkste onderdeel van klinisch redeneren. Je hebt daarin namelijk niet alleen flink veel mensenkennis nodig, maar ook veel biomedische kennis van anatomie, fysiologie, pathofysiologie én farmacotherapie.

Op 27 juni organiseert Nursing in samenwerking met Marc Bakker, Expert Lecturer Clinical Reasoning VUmc Amstel Academie en schrijver van de ProActive Nursing boeken, de unieke Masterclass Klinische redeneren. Een masterclass voor de verpleegkundige die in het kader van het beroepsprofiel 2020 zijn/haar eigen vaardigheden naar een hoger niveau wil tillen:

  • Maak op een leuke en interactieve manier kennis met de ‘TIMEOUT’, de nieuwe interprofessionele werkvorm om het klinisch redeneren in praktijk te brengen.
  • Leer hoe je het International Classification of Functioning, Disability and Health (ICF) model kunt gebruiken bij het klinisch redeneren.
  • Ga als één van de eersten aan de slag met het online kennis en sociaal leersysteem MOOS van VUmc dat specifiek ontworpen is voor het klinisch redeneren op school en op de werkplek.
    Let op: breng op 27 juni je laptop, tablet of smartphone mee!

De Masterclass klinisch redeneren is een múst voor iedere verpleegkundige die nou eindelijk eens wil weten hoe we het klinisch redeneren op een interprofessionele wijze in praktijk kunnen brengen. Klinisch redeneren zoals het bedoeld is dat wil zeggen door verpleegkundigen en voor de belangen van de patiënt. Wil je leermeester klinisch redeneren worden en kunnen weken met MOOS? Ook dan is dit een masterclass voor jou! De VUmc Academie start in de loop van 2019 met een leergang Leermeester Klinisch Redeneren.

Tickets en meer info

Tickets: https://www.aanmelder.nl/106374/subscribe
Website: https://www.nursing.nl/congressen/klinischredeneren-juni-2019/#Overzicht

Details

Datum: 27 juni 2019
Tijd: 9:00 – 17:00 uur
Kosten: € 299,00

Organisatie

Nursing
T: 030 - 638 3736
M: 
E-mail: nursing@bsl.nl

Locatie:

Congrescentrum De Reehorst
Bennekomseweg 24
6717 LM EDE (Gld)
Telefoon: 0318-750300