Zien we jou dit jaar op de Nursing Experience? Twee bruisende dagen speciaal voor verpleegkundigen, met ruim 50 workshops, een interactieve beursvloer, een skillslab, goodies, gadgets, accreditatie en smakelijke catering! Hét event van het jaar voor verpleegkundigen. Mis het niet!

Interactieve beursvloer
Bezoek de interactieve beursvloer met vele activiteiten, meer dan 90 stands met de laatste gadgets, carrièremogelijkheden en patiëntenverenigingen! Hier doe je kennis op over de nieuwste ontwikkelingen, technieken en producten op het gebied van verpleegkunde.

Het skillslab
Oefen je verpleegkundig- technische vaardigheden in het skillslab zoals reanimeren, infuusprikken, zwachtelen, venapunctie en meer!

Kies uit ruim 50 sessies
Stel je eigen programma samen en kies uit ruim 50 sessies met uiteenlopende onderwerpen. Tijdens de Nursing Experience spreekt onder meer een selectie van de best beoordeelde sprekers van het afgelopen Nursing Congressen seizoen!

Werk aan je carrière
De Nursing Experience biedt je de kans om actief aan je carrière en ontwikkeling te werken. Kom langs voor tips, professionele LinkedIn foto’s, persoonlijkheidstests en meer.

Een educatieve dag uit!
Geniet samen met 4000 collega verpleegkundigen van een educatief dagje uit met heerlijk eten en drinken. 

Details

Datum: 6 en 7 december 2019
Tijd:

Kosten:
Regulier tarief  € 74,95
Abonnee tarief* € 64,95
Groepstarief v.a. 10 p. € 64,95
Groepstarief v.a. 25 p. € 59,95

Organisatie

Nursing | https://www.nursing.nl/

Locatie:

Congrescentrum De Reehorst
Bennekomseweg 24
6717 LM EDE (Gld)
Telefoon: 0318-750300