Beste congresganger,

Helaas moeten wij als bestuur van de BRV je berichten dat we het BRV-congres van zaterdag 21 maart 2020 niet door kunnen laten gaan in verband met het Coronavirus. Er is al een flink aantal ziekenhuizen dat hun personeel heeft gevraagd geen congressen en symposia meer te bezoeken waar ook (veel) zorgverleners uit andere ziekenhuizen komen en ook andere organisaties hebben hun congressen en bijeenkomsten opgeschort.

Hieruit vloeit voort dat wij als bestuur besloten hebben ons congres te annuleren om de toenemende onzekerheid over wel of niet doorgaan weg te nemen.

We verplaatsen het programma naar volgend jaar, 20 maart 2021. Je inschrijving van dit jaar blijft hiervoor staan, hiervoor hoef je niets te doen. Mocht je niet in de gelegenheid zijn het congres volgend jaar bij te wonen, zullen wij de deelnamekosten retourneren. In dat geval graag een email naar penningmeester@brvnederland.nl.

Wij hopen je nu eerst voldoende geïnformeerd te hebben. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je ons altijd mailen: info@brvnederland.nl

Met vriendelijke groet,

de Congrescommissie en het BRV-bestuur