BRV Kompas

Het kompas van de BRV is met zijn tijd meegegaan en de papieren versie is vervangen door de digitale versie. Maart 2014 is de web-app van het BRV-kompas van start gegaan. Deze web-app is ontwikkeld voor en door recoveryverpleegkundigen. Het papieren kompas is als uitgangspunt gebruikt. Patricia Rulof, Tineke Stamm, Ton Sol en Martine Wilbrink hebben deze app vorm gegeven.

De opzet van de web-app www.brvkompas.nl is als een Wikipedia pagina. De inhoud kan door de gebruikers aangepast worden en de gebruikers kunnen aanvullingen plaatsen. Op deze manier delen we nieuwe ontwikkelingen met elkaar. De BRV vindt het belangrijk dat iedereen meedoet aan beroepsontwikkeling. Samen houden we ons vak wakker.

Precies dit is de reden waarom het bijschrijven van je scholingspunten, accreditatiepunten, via de web-app gaat. De opgedane kennis kan gelijk door de BRV-leden aangepast en of aangevuld worden. Als service registreert de BRV de accreditatiepunten voor haar leden in het BRV-register.

Om in te kunnen loggen in het BRV-kompas heb je je BRV lidnummer nodig. Log je de eerste keer in, kies dan voor “wachtwoord vergeten”. Je ontvangt op je email adres je wachtwoord waarmee je in kan loggen. Je BRV-lidnummer is je gebruikersnaam. Deze is punt- en hoofdlettergevoelig.

Inloggen op BRV Kompas

 

BRV tegel maken op je device

Ben je je wachtwoord vergeten? Klik dan hier >   Om de web-app toegankelijker te maken is de “tegel” gemaakt van de web-app. Hieronder zie je uitgelegd hoe je deze “tegel” op je device (smartphone, tablet of ieder ander device) kunt maken.
    Tegel maken van Kompas App
 klik voor vergroting    klik voor vergroting

 

Je BRV-lidnummer vind je op het adreslabel bij het tijdschrift Waking-Up. Ook is deze op te vragen via secretariaat@brvnederland.nl