Contactpersoon van de BRV, wat houdt dat precies in?

Zoals je in de algemene tekst al hebt kunnen lezen is het een veelzijdige, afwisselende, vrijwillige functie binnen de BRV waarmee je een actieve bijdrage levert aan het beroep recovery verpleegkundige in de breedste zin. Deze functie is goed te combineren met je werk als recovery verpleegkundige.

Werkzaamheden

Per mail geef je antwoord op de vraag die gesteld wordt aan de groep contactpersonen. Deze vraag beantwoord je vanuit je eigen referentiekader, dat wil zeggen vanuit je ervaring als recoveryverpleegkundige uit je eigen ziekenhuis. Hierdoor worden de gegeven antwoorden divers en een afspiegeling van de verschillende recovery’s.

Daarnaast stimuleer je je directe collega’s tot het invullen van de poll van de website en breng je je collega’s op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen die je via
de contactpersonen te horen hebt gekregen. Andersom werkt het ook. Heb jij een nieuwe ontwikkeling in je ziekenhuis of recovery die graag wil delen, leg deze voor aan de groep contactpersonen.
Zeker voor de studenten recovery verpleegkunde is het een waardevolle bron van informatie gebleken waar jij de spin in het web kan zijn. Een andere mogelijkheid van de groep contactpersonen is het kijkje in elkaars keuken. Kijken bij elkaar op de recovery om hiervan te leren en te delen. Dus ben je recovery verpleegkundige en lid van de BRV, lees dan vooral verder.

Hoe komen we nu in contact met elkaar?

Je meldt je per mail aan en komt in de mailgroep BRV contactpersonen, zodat je zelf ook de hele groep kan benaderen. Als je gebruiker bent van Facebook, kun je toegevoegd worden aan de besloten Facebookpagina. Heb je geen Facebook en/of ben je er geen voorstander van, dan word je op de hoogte gehouden via de mail. Heb je eerst nog aanvullende vragen, neem dan contact op met Martha Maris, coördinator contactpersonen via contactpersonen@brvnederland.nl

Wat staat er tegenover?

Je tomeloze enthousiasme wordt erg op prijs gesteld door de BRV! Hiervoor willen we je graag bedanken en waarderen. Eens per jaar zal een BRV gerelateerde themamiddag worden georganiseerd en afgesloten met een gezellig verwenmoment.