ICPAN update

ICPAN update

Beste collega’s,

Ik hoop dat jullie hebben genoten van het prachtige weer dat we deze zomer hebben gehad. In Ierland hebben we sinds 1976 niet zo’n goed zomerweer gehad en de herfst is net zo aangenaam!

De ICPAN-raad werkt er hard aan om beleid en procedures voor de organisatie te ontwikkelen. We organiseren ook een spannende ICPAN-conferentie die zal plaatsvinden in Cancun, Mexico van 5 tot 8 november 2019. Daartoe hopen we abstracts van uw nationale leden voor mondelinge en/of poster presentaties te ontvangen. Moedig uw getalenteerde sprekers aan om een ​​samenvatting in te dienen wanneer ons elektronische inzendingssysteem eind september wordt geopend. We hopen u ook in Cancun te ontmoeten, want deze conferentie bevindt zich op een prachtige locatie en misschien is het zelfs mogelijk om er een ​​korte vakantie nadien aan vast te knopen!

Vragen die via de website worden ingediend, wijzen erop dat veel verpleegkundigen zich niet bewust zijn dat zij ICPAN-leden zijn via uw lidmaatschap van de organisatie. Daarom vragen wij dat uw vereniging onze digitale koppeling [e-zine] toevoegt aan uw website, onder lidmaatschap, om ervoor te zorgen dat zij op de hoogte zijn van hun status binnen ICPAN. Als je dit nog niet hebt gedaan, voeg dan een link toe naar www.icpan.org zodat leden eenvoudig verbinding kunnen maken tijdens het browsen. We hebben forums ontwikkeld op onze website https://www.icpan.org/forums.html zodat individuele verpleegkundigen praktijkproblemen kunnen bespreken met verpleegkundigen van over de hele wereld, wat zeer voordelig is wanneer zich moeilijke situaties voordoen. Uw leden kunnen ook op de hoogte blijven van de voorbereidingen van de 2019 conferentie via onze Facebook-pagina op https://en-gb.facebook.com/icpan.org/posts

We stellen de deelname van uw GAC-vertegenwoordiger zeer op prijs en zien uit naar het feit dat hij / zij in de toekomst nog meer zal worden betrokken. Bedankt voor de steun van uw organisatie voor ICPAN en aarzel niet om ons een e-mail te sturen op info@icpan.org als u vragen hebt.

Vriendelijke groeten,

Ann Hogan

ICPAN Lidmaatschapssecretaris