De kwaliteit die op een operatiekamer geleverd moet worden is een gezamenlijk belang van de verschillende vakgroepen. Om dit te realiseren, zijn er steeds meer collega’s die de taak krijgen dit te regelen op de operatiekamer: de kwaliteitsfunctionarissen OK.

Op 31 oktober 2017 is de eerste landelijke Kwaliteitsdag OK georganiseerd in samenwerking met een aantal kwaliteitsfunctionarissen van een operatiekamercomplex. Dit was een groot succes. Naast het feit dat deze dag snel was volgeboekt, waren de deelnemers heel positief en enthousiast. Deze dag werd vanuit de LVO georganiseerd, maar alle vakgroepen waren hierbij betrokken. We willen ons (kwaliteitsmensen OK) groeperen en we willen leren van elkaar. De Kwaliteitsdag zal dan ook ieder jaar herhaald worden.

Om snel en gemakkelijk met elkaar te communiceren, en op verzoek van deze professionals is dit platform opgericht. Hier kan men vragen aan elkaar stellen en kennis met elkaar delen. Tevens is er een archief waarin richtlijnen en artikelen in staan die betrekking hebben op de operatiekamer. Ook heeft iedereen de mogelijkheid protocollen zelf toe te voegen, zodat een ander deze kan gebruiken. Het wiel hoeft niet steeds opnieuw te worden uitgevonden.

Tickets en meer info

Tickets: 
Website: https://kwaliteitok.nl/

Details

Datum: 29 oktober 2018
Tijd: 9:00 – 16:00 uur
Kosten: € 90,=

Organisatie

Telefoon
T:
M:
E-mail:

Locatie

Hotel De Valk, Breukelen