Lidmaatschap BRV

Het lidmaatschap van de BRV bedraagt € 55,= mits je gebruikmaakt van automatische incasso. Dan krijg je naast 5 x per jaar ons tijdschrift “Waking Up” en het tijdschrift NtvA (vakblad voor anesthesiemedewerkers), ook de mogelijkheid om met korting deel te nemen aan congressen en symposia. Tevens steun je de beroepsvereniging om het vak van recovery verpleegkundige verder te professionaliseren.

Als leerling is nu het eerste jaar lidmaatschap GRATIS!! Daarna bedraagt het lidmaatschap € 55.  Nu lid worden >

Trouw lidmaatschap wordt beloond

Ben je al jaren lid van de BRV? Dan willen we je hiervoor graag belonen via een korting op je lidmaatschap:

  • 5 jaar of langer lid? Dan ontvang je € 5,= korting en betaal je slechts € 50,= per jaar
  • 10 jaar of langer lid? Dan ontvang je € 10,= korting en betaal je slechts € 45,= per jaar

Aanmelden/opzeggen

Je kunt je  via deze link online aanmelden als lid van de BRV.  Zonder tegenbericht wordt je  lidmaatschap telkens 1 jaar verlengd. Het opzeggen van het lidmaatschap kun je online doen via deze link en dient uiterlijk 2 maanden voor einde van het lopend kalenderjaar te geschieden. Hierop ontvang je een bevestiging.

Opzeggen van het tijdschriftabonnement kan online geschieden, uiterlijk 2 maanden voor einde van het lopend kalenderjaar.

Adreswijziging

Regel je  adreswijziging snel en eenvoudig. Je kunt dit doen door het invullen van het formulier adreswijziging >

CAO

In de CAO zijn regelingen opgenomen op grond waarvan je jouw contributie kunt verrekenen met de belasting. Deze regelingen zijn te bundelen onder de naam meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Wil jij in aanmerking komen voor een korting van 30 tot 50% op je lidmaatschap? Neem contact op met de afdeling personeelszaken binnen je instelling. Met hen kun je overleggen hoe de CAO voor jou het beste kan worden ingezet.

Vul het declaratieformulier in. Lever dit samen met een kopie van je contributiebetaling in bij de afdeling personeelszaken en laat je contributie verrekenen óf met je eindejaarsuitkering óf met je vakantietoeslag. Je werkgever verrekent de bedragen en geeft het door aan de belastingdienst. Het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden biedt niet alleen belastingvoordeel voor je lidmaatschap.

Het meerkeuzesysteem

Je kunt meer keuzes maken. Bijvoorbeeld door te sparen voor langer durend verlof, voordeel op kosten voor (bij)scholingen, aanvullend pensioen, kinderopvang of een fietsenplan. Vraag je werkgever of ondernemingsraad naar de mogelijkheden bij jou in de instelling.