Nieuws

ICPAN congres 2019

ICPAN congres 2019

Begin november zijn we vertrokken naar Mexico om het 5e ICPAN congres bij te wonen. In Caribische sferen waren er in totaal 135 deelnemers, uit 14 landen.

Lees meer

De ICPAN

De ICPAN is de internationale beroepsvereniging voor recovery verpleegkundigen (perianesthesia nurses), gestart in 2011 en officieel opgericht in 2013. Er zijn beroepsverenigingen uit diverse landen aangesloten bij deze organisatie, waaronder de BRV.

Lees meer

Cao UMC enquête

De cao umc loopt af en NU’91 graag nu al van jullie weten welke punten jullie belangrijk vinden voor de arbeidsvoorwaarden. Vul daarom de enquête in.

Lees meer

Vacature voor de BRV Congrescommissie

De commissie Congressen houdt zich met name bezig met de organisatie van het jaarlijkse BRV congres.  Tijdsinvestering: 1x per jaar bij elkaar om het congres in te vullen met onderwerpen en sprekers. Daarna kunnen de sprekers gevraagd worden, via eigen werk...

Lees meer

NLQF-verklaringen

In de afgelopen periode heeft het CZO een aantal opleidingen door het NLQF laten waarderen. Dit heeft ertoe geleid dat inmiddels negen CZO-opleidingen recht hebben op een NLQF-verklaring met een waardering op niveau 6.  Lees...

Lees meer