Welkom bij de Beroepsvereniging Recovery Verpleegkundigen

De Beroepsvereniging Recovery Verpleegkundigen is een vereniging voor verpleegkundigen met belangstelling voor de postoperatieve zorg. Via deze website kunt u het laatste nieuws, standpunten en informatie over opleidingen lezen. Als lid ontvangt u 5 keer per jaar het tijdschrift “Waking Up” en toegang tot ons digitaal naslagwerk: www.brvkompas.nl

Algemene informatie

Door u aan te sluiten bij de BRV ondersteunt u de professionalisering en de erkenning van de Recovery verpleegkundige als gedifferentieerd verpleegkundige. Hoe meer leden de vereniging heeft, des te duidelijker kan zij haar stem laten horen. Uw lidmaatschap levert u natuurlijk ook een groot aantal voordelen op. U krijgt korting op toegang tot symposia, congressen en workshops. Ook bent u er dan van verzekerd dat u op de hoogte gehouden wordt van de ontwikkelingen en nieuwtjes op recovery gebied.

Vakbond NU’91

De BRV is aangesloten bij NU’91 en heeft zo inspraak bij de CAO-onderhandelingen en kan tevens gebruik maken van vakbondsfaciliteiten, zoals de verlofregeling. Voor BRV-leden bestaat er een speciaal Combi-lidmaatschap. Als lid betaal je voor het lidmaatschap van de NU’91 slechts € 7,06 per maand in plaats van € 13,74. Ga voor meer informatie en aanmelding naar de website van NU’91.