Recovery Verpleegkundige

Altijd al willen werken in een nieuw medisch center? Je eigen ideeën willen inbrengen? Een internationale patiëntengroep ontmoeten? Dat kan bij het internationaal gerenommeerde Acibadem International Medical Center, welke haar deuren heeft geopend sinds 1 mei 2017 bij Amsterdam Sloterdijk. Nationale en internationale patiënten wachten op jou in een modern diagnostisch en operatief centrum. Wij bieden onderscheidend werk binnen een uniek zorgconcept, meer patiëntcontact en vooral veel werkplezier.

Jouw baan?

Je bent verantwoordelijk voor de zorg van een tot drie klinische- of dag patiënten in alle leeftijdscategorieën vanaf de voorbereiding tot het ontslag naar de dag- of een verpleegafdeling. Op de holding bereid je de patiënten voor op de operatie en assisteer je de anesthesist bij het inbrengen van locoregionale anesthesie. Na de operatie gebruik je je klinische blik en diverse medische apparatuur om je patiënten te observeren, te bewaken en te stabiliseren voordat ze weer terug gaan naar de verpleegafdeling Daarnaast begeleid je de patiënt en zijn familie op de recovery. Organiseer je graag de zorg binnen een multidisciplinair team, rondom meerdere patiënten tegelijk, deins je niet terug voor een hoge turnover van patiënten en hou je ervan intensief samen te werken met collega`s? Dan is deze baan echt iets voor jou!

Wie ben jij?

Ben jij algemeen verpleegkundige, aangevuld met een specialisatie recovery verpleegkundige? Of heb je een IC-specialisatie en wil je op de recovery werken? Dan komen we graag met je in contact. Onze ideale kandidaat heeft ervaring met en / of kennis van beademing en / of (de begeleiding van) kinderen. Je beschikt over ruime en recente werkervaring als verpleegkundige op de recovery/ holding of intensive care. De dynamiek en hoge doorstroom van de recovery passen bij je, bovendien ben je technisch onderlegd zodat je uitstekend met de aanwezige apparatuur kunt (leren) omgaan. Je bent goed in staat om de fysieke en mentale toestand van patiënten snel in te schatten en daarop adequaat te reageren. Prioriteiten stellen, accuraat handelen en snelle overwogen beslissingen nemen zijn jouw tweede natuur.

Arbeidsvoorwaarden

  • Beloning conform CAO Ziekenhuizen, de functie is ingeschaald in FWG 50 (max. € 3.363,- op basis van een fulltime dienstverband). De inschaling geschiedt aan de hand van opleiding en ervaring.
  • Een arbeidsovereenkomst van 24 – 36 uur voor 1 jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling.
  • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • AIMC biedt mogelijkheden voor geaccrediteerde nascholingen.
  • De mogelijkheid om binnen ons meerkeuzesysteem je secundaire arbeidsvoorwaardenpakket naar eigen wens samen te stellen. 

Over ons

ACIBADEM International Medical Center is een vestiging van de Acibadem Healthcare Group, welke onderdeel uitmaakt van IHH Healthcare Berhad (www.ihhhealthcare.com); de op één na grootste beursgenoteerde gezondheidszorg keten in de wereld. Acibadem Healthcare Group is actief in 5 landen met 22 ziekenhuizen en 20 medische centra. Hiermee brengt het concern 25 jaar ervaring, de nieuwste technologie en een uitgebreid internationaal netwerk naar Nederland.

Het zelfstandig behandelcentrum introduceert ZBC Plus: een voor Nederland uniek zorgconcept waar multidisciplinaire diagnostiek, poliklinische maatzorg en kleine chirurgische ingrepen worden gecombineerd voor 13 specialismen: Algemene Chirurgie, Anesthesie en Pijnpoli. Cardiologie, Dermatologie, Fysiotherapie, Gynaecologie, Interne Geneeskunde, Keel-, Neus- en Oorheelkunde, Neurologie, Orthopedie,, Radiologie, Tandheelkunde, Urologie. In 2017 wordt dit nog uitgebreid naar 16 specialismen met Kindergeneeskunde, Maag- Darm- en Leverziekten en Plastische Chirurgie.

In een moderne en toch huiselijke omgeving zijn op 5000m2 maar liefst 24 polikamers, twee high-end voorziende operatiekamers, 4 bedden en uitslaapkamers, een volwaardige beeldvorming met 1.5 Tesla MRI, CT, Röntgen, geavanceerde echografie, een lab voor bloedafname, faciliteiten voor gehooronderzoeken (audiometrie) en hartfunctie- en inspanningstesten en een tandheelkundige- en fysiotherapiepraktijk te vinden. Omdat er geen wachttijden gelden, kunnen patiënten gemiddeld binnen 48 uur op consult komen. De medisch specialisten werken nauw samen om in korte tijd een diagnose en behandelplan op te stellen, zo kan er meer tijd en aandacht geïnvesteerd worden in de patiënt.

Solliciteren?

Stuur jouw motivatiebrief en CV naar info@acibademimc.com. Voor meer informatie kun je contact opnemen met mevr. S. Perk, Operational Assistant: 06-15883528. Van alle nieuwe medewerkers wordt voorafgaand aan de indiensttreding een verklaring omtrent gedrag (VOG) gevraagd.