Uitleg inschrijving Workshops

Om de inschrijvingen voor de workshops eerlijk en soepel te laten verlopen hebben we er voor gekozen om de inschrijvingen on-line te doen via de webshop van de BRV.

Let op: iedereen kan slechts één workshop en een sessie uitkiezen

Een overzicht van de  workshops vindt je hier >

Na het afronden van je bestelling kun je jouw Ticket downloaden en printen of bewaren op je telefoon en tonen tijdens het congres. Neem het bewijs van deelname mee naar het congres op 21 maart.

 

Werkwijze

  1. Kies in de webshop de workshop en sessie die je wilt volgen
  2. Klik op “Bestel ticket
  3. In de Winkelwagen zie je de gekozen workshop en de prijs van € 0,00.
  4. Klik vervolgens op “Doorgaan naar afrekenen
  5. Vul je gegevens in en klik op “Bestelling plaatsen
  6. Je kunt vervolgens je ticket voor de workshop downloaden door op de naam van de workshop te klikken onder het kopje Download. (zie A in onderstaande afbeelding)

Je kunt ook de link in de e-mail gebruiken die je van ons ontvangt. Klik op de naam van de workshop en sla het document op, print hem uit en neem hem mee naar het congres. (zie B in onderstaande afbeelding)

Let op: je kunt het bewijs van inschrijving echter maar 1x downloaden (of op de pagina of via de e-mail) en de link blijft 5 dagen geldig na je bestelling.

Opmerking: je kunt je ticket uitprinten en meenemen naar het congres maar je kunt jouw ticket ook bewaren op je telefoon en tonen op het congres. Alle bestellingen worden door ons systeem geregistreerd. Wanneer je onlinebestelling betaald is, ben je zeker van toegang tot het congres.