In het kort
vacaturenummer : A.18.MR.BB.12
sluitingsdatum    : tot en met 29 april 2018

De functie

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan met veel afwisseling? Als IC-verpleegkundige / recovery verpleegkundige ga je aan de slag bij het cluster Pre- en Postoperatieve Zorg, onderdeel van het OK-centrum. Je werkt nauw samen met een groot anesthesieteam. Samen met de behandelend anesthesioloog ben je zowel vóór als na de operatie verantwoordelijk voor de zorg van de patiënt. Ook assisteer je de anesthesioloog bij medische verrichtingen zoals regionale anesthesie. Het LUMC ligt pal naast het centraal station van Leiden, met uitstekende verbindingen binnen de Randstad. Dus ook verpleegkundigen uit de regio Amsterdam, Utrecht en Den Haag zijn van harte uitgenodigd te solliciteren.

Het profiel

Wij zijn op zoek naar een gedreven IC-verpleegkundige, liefst met enkele jaren werkervaring. Ben je geen IC-verpleegkundige, maar beschik je wél over een diploma Recovery Verpleegkundige (en bereid om op termijn de IC-opleiding te doen) dan nodigen we je ook van harte uit om te solliciteren. Verder beschik je over een proactieve houding en ben je flexibel. Ook sta je stevig in je schoenen en lever je een actieve bijdrage aan nieuwe ontwikkelingen.

Het aanbod

Je werkt in een dienstverband van 32-36 uur per week en wordt ingeroosterd op alle dagen en in alle diensten. Hiervoor ontvang je een onregelmatigheidstoeslag. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 3.582,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 9a, CAO UMC). Je krijgt een aanstelling voor één jaar, met uitzicht op een vast dienstverband. Het LUMC biedt daarnaast zeer gunstige arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering van 8,3%, een pensioenregeling bij het ABP waarbij de werkgever 70% van de pensioenpremie betaalt en een goede collectieve ziektekostenverzekering. Verder kent het LUMC uitstekende ontwikkelingsmogelijkheden.

Werken bij het LUMC

Het LUMC is een centrum van medische vernieuwing, dat de patiëntenzorg wil verbeteren door internationaal vooraanstaand onderzoek. We werken daarbij patiëntveilig en gastvrij. Om dit te realiseren zijn artsen, gespecialiseerde zorgverleners, ondersteunend personeel en wetenschappelijke onderzoekers nodig. De topklinische en topreferente status van het LUMC zorgt ervoor dat speciale medische ingrepen plaatsvinden in ons uiterst moderne OK-Centrum. Het OK-Centrum bestaat uit vier clusters. Eén daarvan is het cluster Pre- en Postoperatieve Zorg, dat is onderverdeeld in vier units: PACU, Holding, Kinder- en Volwassenverkoeverkamer. Wil je het werk op de afdeling van dichtbij meemaken? Kom dan een dag meelopen! Je kunt hiervoor contact opnemen met de teamleiding via onderstaande contactgegevens.

Meer informatie

De uitgebreide vacaturetekst kun je vinden op www.lumc.nl/vacatures. Daarnaast kun je contact opnemen met mevrouw A. Mordhorst, teamleider, OK-Holding PACU Verkoever, telefoon 071 529 98 06. Voor deze functie kunnen wij referenties opvragen. Een medische keuring kan tot de procedure behoren.

Solliciteren

Wil je solliciteren, vul dan uiterlijk 29 april 2018 ons sollicitatieformulier in. Je kunt ook direct solliciteren via www.lumc.nl/vacatures.