Workshops BRV Congres 2023

Inschrijven op de workshops

Op deze pagina staat de verplichte workshop maar ook de vrije keuze workshops. Elke workshop bestaat uit 2 sessies. Let er bij je keuze op dat je niet twee workshops op hetzelfde moment kiest. Voorbeeld: ga je naar de 1e sessie van de verplichte workshop? Kies dan de 2e sessie bij de vrije workshop.

De verplichte workshop is voor iedereen. Daarnaast kun je één workshop kiezen uit de 4 vrije workshops. Wanneer je jouw keuze hebt gemaakt klik je op Inschrijven (groene knop). Aangekomen in de webshop kun je vervolgens kiezen uit een 1e of 2e sessie en je gelijk inschrijven op de workshop.

Verplichte workshop

Verplichte workshop:

“Ontstaan 12 afleidingen ECG | Gerard Nijkerk & John Peringa CCU verpleegkundige”

Aantal deelnemers per sessie: 250

Vrije keuze workshops

1. Fit op je werk met Foodnien

Workshop over voeding, wisselende diensten en fit op je werk.  De workshop wordt gegeven door Nienke (ambulance verpleegkundige)

Beschrijving:

Van deze workshop zijn 2 sessies en het aantal deelnemers per sessie is 65 deelnemers

2. Wat doet ademhaling

door …

Beschrijving:

Je kan een dag zonder water, een week zonder eten, een paar dagen niet slapen…maar niet zonder adem te halen.
Terwijl we wel vaker stil staan bij ons voedsel, onze rust momenten, en onze fysieke inspanning krijgt de functie en de manier waarop we ademhalen maar weinig aandacht. Maar wist je dat je ademhaling een sleutelrol speelt bij het verteren van je voedsel, je (nacht)rust kwaliteit, en de manier waarop je gezicht groeit? Dat de enige manier om acuut met stress om te gaan is door bewust gebruik te maken van je ademhaling en je visuele perceptie? In deze workshop gaan we in op stressregulatie met ademhaling. We leren wat er gebeurt in ons lichaam tijdens stressmomenten, en hoe we daar actief mee om kunnen gaan om ons lichaam en geest weer tot rust te brengen. Handig voor tijdens je werk, maar ook daar buitenom.

Van deze workshop zijn 2 sessies en het aantal deelnemers per sessie is 65 deelnemers

 

3. Doe maar normaal dan wordt je al fit genoeg

Doe maar normaal dan wordt je wel fit. Door alle druktes van alle dag kan het fit houden van jezelf er bij in schieten. Hoe hou je jezelf fit. Hoe belangrijk is het om jezelf fit te houden. Tijdens deze workshop krijg je tips en tricks. 

Workshop wordt gegeven door Lot Beuker

Beschrijving:

Van deze workshop zijn 2 sessies en het aantal deelnemers per sessie is 65 deelnemers

 

4. Non-invasieve verpleegkundige interventies toepasbaar op de recovery-afdeling

Non-invasieve verpleegkundige interventies toepasbaar op de recovery-afdeling. Wil je weten hoe je complimentaire zorg kan toepassen op de recovery dan is deze workshop iets voor jou.

De workshop wordt gegeven door Anneke Schielein

Beschrijving:

Van deze workshop zijn 2 sessies en het aantal deelnemers per sessie is 65 deelnemers

 

Heb je nog vragen over de workshops?

Heb je nog vragen over het kiezen van een workshop of hoe je je hiervoor kunt inschrijven? Kijk dan op de pagina Veel gestelde vragen (FAQ)